L-V: 8:30-17:30 / S: 8:30-13:30   vanzari@echilibrum.ro   Brăila: 0239-611.830 - Galați: 0236-321.322
  Blog Promoții Oferte Speciale

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Condiţii generale de furnizare şi utilizare a serviciului  de vânzări anvelope prin site-ul www.echilibrum.ro


Folosirea incluzand vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.echilibrum.ro, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.

Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor.

Compania S.C. ECHILIBRUM SERVICE S.R.L. îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi,  fără niciun fel de notificare.

S.C. ECHILIBRUM SERVICE S.R.L  îşi declină răspunderea pentru orice situaţie care poate apărea din cauza unor erori de software si/sau defecţiuni tehnice apărute la server. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica orice pret afisat in mod eronat din cauza erorilor umane, de editare si/sau calcul, ce pot aparea in orice moment, inainte sau dupa efectuarea unei comenzi, cat si in cazul in care schimbarea apare datorita modificarilor legilor in vigoare. S.C. ECHILIBRUM SERVICE S.R.L nu isi asuma raspunderea pentru afisarea preturilor si/sau informatiilor adiacente gresite/eronate.

Acest site este întreţinut şi administrat de compania S.C. ECHILIBRUM SERVICE S.R.L.

Întregul conţinut al acestui site www.echilibrum.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea S.C. ECHILIBRUM SERVICE S.R.L. şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei S.C. ECHILIBRUM SERVICE S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Pentru reclamaţii cu privire la acest aspect, vă rugăm să ne transmiteţi un e-mail pe adresa vanzari@echilibrum.ro .

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Anul de fabricație sau "DOT" afișat pe paginele de produse este cu caracter informativ. Datorită cantității mari de anvelope, DOT-ul înscripționat fizic pe anvelope poate fi diferit față de cel afișat pe site. Încercăm în permanență să verificăm și să actualizăm datele pe care le oferim clientilor nostri.


Compania S.C. ECHILIBRUM SERVICE S.R.L. îşi stabileşte singură regulamentele promoţiilor şi  concursurilor pe care le organizează.  Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţă eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu.
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanţia obişnuită a fiecărei mărci în parte. Astfel fiecare produs va fi însoţit de certificatul de garanţie eliberat de producator.  

www.echilibrum.ro  funcţionează conform tuturor prevederilor legale din România.

www.echilibrum.ro NU  acceptă şi cumpărători din alte ţări şi/sau livrarea către alte ţări.

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul  www.echilibrum.ro şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Orice conflict apărut între S.C.ECHILIBRUM SERVICE S.R.L. şi clienţi se încearcă a fi rezolvat  pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului www.anvelopa.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul S.C. ECHILIBRUM SERVICE S.R.L., va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor informatice S.C. ECHILIBRUM SERVICE S.R.L. şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a / au încercat acest fapt.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice  S.C.ECHILIBRUM SERVICE S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este:  eliberarea documentelor fiscale şi de însoţire a mărfii, anunţarea promoţiilor în curs, notificări cu privire la produsele comercializate de către S.C. ECHILIBRUM SERVICE S.R.L.


Sunteţi  obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru completarea şi eliberarea documentelor fiscale precum şi pentru întocmirea şi eliberarea documentelor necesare pentru transportul şi însoţirea mărfii. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a beneficia de comanda lansată către S.C. ECHILIBRUM SERVICE S.R.L.
 

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: S.C. ECHILIBRUM SERVICE S.R.L.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la  vanzari@echilibrum.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în alte state.


Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. 

S.C. ECHILIBRUM SERVICE S.R.L. îşi asumă responsabilitatea de a păstra confidenţialitatea datelor de contact pe care le furnizaţi.

Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.
_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de Poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct

Plăți online securizate
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat
Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă
Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității
Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc